Båtskrotar - Allt blött om BåtskrotarBåtskrotar - Sjösten & Gustafssons Marinteknik

Båtskrotar och båtdelar hos Sjösten & Gustafssons Marinteknik i Lysekil

Sjösten & Gustafssons Marinteknik är en av totalt 4 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Lysekil som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Bohuslän.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Sjösten & Gustafssons Marinteknik eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Sjösten & Gustafssons Marinteknik är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Sjösten & Gustafssons Marinteknik eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Sjösten & Gustafssons Marinteknik enligt nedan:


Sjösten & Gustafssons Marinteknik

Kådene 230

453 91 Lysekil