Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - Roparebackens Marin & Composit AB

Båtskrotar och båtdelar hos Roparebackens Marin & Composit AB i Kungshamn

Roparebackens Marin & Composit AB är en av totalt 6 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Kungshamn som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Bohuslän.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Roparebackens Marin & Composit AB eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Roparebackens Marin & Composit AB är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Roparebackens Marin & Composit AB eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Roparebackens Marin & Composit AB enligt nedan:


Roparebackens Marin & Composit AB

Roparebacken

456 31 Kungshamn

0523-387 48