Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - Klingberg Marinservice

Båtskrotar och båtdelar hos Klingberg Marinservice i Klövedal

Klingberg Marinservice är en av totalt 2 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Klövedal som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Bohuslän.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Klingberg Marinservice eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Klingberg Marinservice är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Klingberg Marinservice eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Klingberg Marinservice enligt nedan:


Klingberg Marinservice

Toröd Byvägen 5

471 92 Klövedal

0304-66 36 88