Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - V O Teknik AB

Båtskrotar och båtdelar hos V O Teknik AB i Hönö

V O Teknik AB är en av totalt 5 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Hönö som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Bohuslän.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka V O Teknik AB eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som V O Teknik AB är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta V O Teknik AB eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta V O Teknik AB enligt nedan:


V O Teknik AB

Östra Hamnen 13

475 42 Hönö

031-96 62 98