Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - Hönö Marin & Transport

Båtskrotar och båtdelar hos Hönö Marin & Transport i Hönö

Hönö Marin & Transport är en av totalt 5 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Hönö som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Bohuslän.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Hönö Marin & Transport eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Hönö Marin & Transport är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Hönö Marin & Transport eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Hönö Marin & Transport enligt nedan:


Hönö Marin & Transport

Klåva Hamnväg 14

475 42 Hönö

070-710 10 15