Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - Mats Maskin & Marin

Båtskrotar och båtdelar hos Mats Maskin & Marin i Grebbestad

Mats Maskin & Marin är en av totalt 4 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Grebbestad som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Bohuslän.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Mats Maskin & Marin eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Mats Maskin & Marin är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Mats Maskin & Marin eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Mats Maskin & Marin enligt nedan:


Mats Maskin & Marin

Industrivägen 10

457 72 Grebbestad

0525-618 50