Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - Malmöns Kran HB

Båtskrotar och båtdelar hos Malmöns Kran HB i Bohus-Malmön

Malmöns Kran HB är en av totalt 2 båtfirmor som erbjuder båtdelar och båttillbehör i Bohus-Malmön som kan antingen vara nya eller som kommer från någon båtskrot eller båtvarv i närheten. Då både pris på båtdelarna och tillgången till båtskrotar kan variera orterna i Bohuslän.

Om du letar efter en riktigt båtskrot är det bra ifall du vet exakt vilka båtdelar du har eller om du kan beskriva skicket på båten som du ska lämna till båtskroten i detalj. Mer detaljer om båtskrotar eller nya och begagnade båtdelar kan du hitta genom att besöka Malmöns Kran HB eller liknande företag. Eftersom det finns flera företag som arbetar med båtar och kanske kan hjälpa di att skrota er båt på samma ort som Malmöns Kran HB är det definitivt givande att sondera pris och försöka hitta omdömen hos minst två av företagen men börja med att kontakta Malmöns Kran HB eftersom de kanske har de båtdelarna du letar efter eller kan tipsa om en bra båtskrot.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Malmöns Kran HB enligt nedan:


Malmöns Kran HB

Kullebacken 14

456 55 Bohus-Malmön

070-861 11 54