Båtskrotar - Allt blött om BåtskrotarBåtskrotar i Karlskrona

Båtskrot i Karlskrona

Det finns totalt 4 båtfirmor eller båtskrotar som erbjuder båtdelar eller båttillbehör i Karlskrona där flera av dessa båtföretag har lång erfarenhet av båtar, motorer och segelbåtar. Ofta kan det vara svårt att hitta en båtskrot nära Karlskrona och avgifterna för att skrota en bår eller köpa reservdelar till båten kan även skilja sig åt ganska mycket. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en trevlig båtskrot eller båtfirma som kan hjälpa till att skrota båten. Information, betyg och rekommendation om de eventuella båtskrotarna som finns i Karlskrona eller i Blekinge kan oftast hittas via nätet.

Eftersom det inte finns så många renodlade båtskrotar i Karlskrona med desto fler båtfirmor som kan erbjuda reservdelar till båten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Blekinge på nätet beträffande pris på båtdelarna. Innan du ringer till någon båtskrot eller båtfirma bör du kunna tydligt definiera vilken typ av båtdel eller båttillbehör du är ute efter men även vilken modell på båt du har. Bra information om tillgängliga båtdelar och kan du hitta hos båtskrotar, båtfirmor i Karlskrona eller hos företag som säljer båttillbehör på nätet.
Enklast att komma i kontakt med båtvarv, båtskrotar eller båtfirmor i Karlskrona är att välja någon nedan eller söka vidare på internet:


Alla båtvarv & båtskrotar i Karlskrona

Thyssenkrupp Marine Systems AB

Amiralitetsgatan 25

Saltö Varv

Dragsövägen

Autodepån

Gullbernavägen 20

Karlskrona Marin AB

Saltö Fiskhamn