Båtskrotar - Allt blött om Båtskrotar

Båtskrotar - Olle Sandlunds Servicebil

Båtskrotar och båtdelar hos Olle Sandlunds Servicebil i Själevad

Olle Sandlunds Servicebil är den enda båtfirman som kan hjälpa dig med att hitta nye eller begagnade båtdelar från en båtskrot i Själevad. Eftersom tillgången på båtdelar och kostnaderna att köpa båttillbehör från en båtskrot eller båtaffär kan variera en del bör du kontrollera med fler båtskrotar eller företag som säljer båtdelar på nätet men även båtföretag i närheten av Själevad i Ångermanland.

Glöm inte att priserna hos båtskrotar och båthandlare på mindre orter liknande & oftast är lite lägre och därför är det en fördel att undersöka med båtfirmor och båtskrotar från en något mindre ort liknande Själevad. Eftersom det inte finns många båtskrotar eller företag som handlar med båtdelar förutom Olle Sandlunds Servicebil i Själevad ska du naturligtvis börja med att kontakta Olle Sandlunds Servicebil först eftersom det är bra att gynna det lokala företagandet i Själevad.
Enklast kommer du i kontakt med en båtskrotar eller båtfirma som håller på med båtdelar genom att kontakta Olle Sandlunds Servicebil enligt nedan:


Olle Sandlunds Servicebil

Onsdagsvägen 47

894 30 Själevad

070-653 71 35